NNM/NNC på Hamarøya 10. og 11. september

Skrevet av Ragnhild

Helga 10. og 11. september blir det NNM og NNC her hos oss. Prøven har vi lagt til Finnøya, ca 2 mil fra Innhavet

Banen blir på Øverås gård hos Helge og Ann Merethe Nilsen som har vært så supersnill og latt oss få låne ei mark til prøven.  Banen er ganske firkantet og hentet blir på diagonalen, fra hjørne til hjørne og ca 280m.

Banen til NNM og NNCDe nærmeste rundballene til høyre skal fjernes før banen settes. Utsettet blir mot de runballene lengst bort til høyre har vi tenkt. Dommer blir Kristian Kleppe. På lørdag går NNM med finale. I finalen er det dobbelhent og sortering. Prøvene starter kl 07.30 begge dagene.

Påmelding til krokan@online.no eller til mob 97694133. Husk navn og regnr. Frist for påmelding mandag 5.sept kl 22.00. Startlister legges ut på hjemmesiden vår tirsdag 6.sept.

Når det gjelder overnatting er det flere muligheter. Vi har fått leie et hus hos Helge og Ann Merethe, der er det 7 sengplasser. Vi har og fått leie et gammel nordlandshus en km lengre ut på Finnøya, der er det 9 sengplasser.Best om det er vennegjenger som leier de to husene, det er tette forhold. Ikke egne rom og eget bad for å si det slik. Det er og plass til campingvogner på gården hos Helge. Det siste alternativet er Hamarøy hotell på Innhavet, 2 mil unna. Campingplassene har desverre avsluttet sesongen.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.