Mike solgte vi våren 2011 til Bjørn Ove Solberg, vi ønsker han lykke til med trening og sanking og at Mike blir til nytte i mange år.

Det ble noen prøver på Mike i løpet av høsten, om ikke så mange. Hans beste prestasjoner i løpet av 2010 ble 1. plass i Hemnes cupen for unghunder klasse 1. Og han vant fylkesmesterskap i klasse 1. Mesterskapet gikk på Fauske. Finn synes Mike er en flott hund som balanserer sauene godt så derfor bestemte vi oss for å bruke han på Ylva nå i høst når hun fikk løpetid. Og 2. juledag nedkom hun med 12 valper.

Finn får premie for 1.plass med MikeHer får Finn premie av sjefen for arrangørene, Elvin Rølvåg.

 

Mike tok bruksprov i Bleikvasslia 19.juni. God prestasjon av en unghund som akkurat har passert året. Han er ennå lite styrbar på fradrivinga, men det har kommet seg betraktelig bare siden prøven.

mike

Mike er en unghund som Finn trener. Mor er Kira til Olav Lillemo og far er en hanhund som heter Aik som Finn kjøpte fra Øyvind Killi, fra Dombås. Finn trente og gikk noen prøver med Aik med bra resultat. Aik ble blant annet fylkesmester i klasse 1 som 1,5 åring. Aik har vi solgt, men fikk en parring med han først.

Mike er intens og har sterkt eye. Han er rolig i bevegelsene og behandler sauene fint, det skal mye til for å stresse han opp. Mike er født 16.april 2009 så han har akkurat passert året. Finn har stor tro på denne unghunden og sier det blir en flott arbeidshund.

Mike reg. nr NO40381/10

mike konstrert om sauene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mike sjekker om lester er spiseligmike og Chloe


Publisert: 20.04.10 09:28
Sist oppdatert: 17.03.12 09:57Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.