Jara er blitt 2,5 godt å vel. Hun gikk noen klasse 3 prøver høsten 2012 og kom fra det med æra i behold synes jeg. Hun var med på sankingen og fungerte godt. En hund jeg kan stole på i marka. Hun flytter dyra greit og jeg opplevde å levne henne med hovedflokken mens jeg og Ylva var å hentet en ny flokk oppe i ei dalside. Den oppgaven mestret hun fint. Vi har startet prøvesesongen 2013 her heime på berget og fikk 5.plass i to løp. Helt ok.jara på unstad på nnc 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jara er ikke så inntens som sin mor, og hun virker ganske lettlært. Vi har hatt noen ganske få treningsrunder i jula og noen nå i januar 2011 og synes det ser bra ut. Foreløpig samarbeider vi godt og hun holder god avstand og skjermer godt allerede. Var ikke så lysten på fradriving, men det må vel meir enn to økter til for å få til den.

jara januar 2011

 

 

jara

 

Jara er min tispe nr 4. Hun er datter av min Betty og Ann Blomkvist Jed. Hun er født 10. mai 2010 og er en tillitsfull og glad tispe. Hun er tent på sau og vi starter treningen i disse dager. Egentlig er hun vel i yngste laget, men med vår arbeidssyklus så vet jeg at det blir lite trening fra slutten av april og fram til august. Så det er på etterjulsvinteren  at vi har tid til å jobbe med unghundene og det er da grunnlaget legges.


Publisert: 09.01.11 23:52
Sist oppdatert: 16.02.13 18:36Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.