DP i Bleikvasslia

Skrevet av Ragnhild

19.og 20. juni var det som det etter hvert er blitt tradisjon for, vårprøve på Litjmoen i Bleikvasslia.  Regn der og, men masse trivelig folk som vanlig så det betyr ikke så mye.

De fleste som stilte til start måtte nok innse at det har blitt lite trening pga lamming og våronn så det var ikke de store poengsummene. To ekvipasjer skilte seg ut, Jens Arne med Frøy og Martin og Hozz. De ble og nr 1 og 2.

jens arne og Frøy

Dommer var Bjørn Ola Vaagaasarøygar. Sauene var veldig vare så det ble en utfordring for oss som er  vant til  litt trege sau. Men ei nyttig erfaring tror jeg.

dommer bjørn OlaFinn og Mike

Finn og Mike gikk to brukbare prøver. 1. prøve ble de nr 4 og 2. prøve vant de. Mike fikk bruksprov med 67 poeng og han ble nr 2 etter Martin med Fokker som vant  klasse 1 sammenlagt.

Spot og Ylva hadde ikke spesielt gode dager noen av de. Sammenlagt i klasse 3, etter to løp ente de på 8. og 9. plass, Kelly ble nr ?. Hun hadde en brukbar 1.prøve og ble der nr 4. Det var mange ekvipasjer som gikk ut på tid og der ble mange brudd i runde 2.

På tross av det ikke ble verdens beste resultater var det ei trivelig helg med masse trivelige folk. Om kvelden var det grilling i redskapshuset til Tom Even og det var både god mat og gode historier. Dog et must er en god varmkjeldress selv om det står juni på kalenderen. 3,5 grader viste måleren natt til søndag.

spot kryssdriverFeil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.