Dommerkurs

Skrevet av Ragnhild

Helga 11. til 13. juni hadde vi dommerkurs for nye dommerelver fra Nordland og Troms og oppgradering for noen som har vært i gamet en stund.

Fra Nordland stilte Finn Engan og Elvin Røllvåg som nye dommeraspiranter. Fra Troms var det Ester, Elisabeth og Ken Are som var nye lærlinger. Georg, Eivind og Hans Inge, som allerede er dommere, var med for å få oppgradert sine kunnskaper.  Det hele startet fredag med teori og fortsatte lørdag og søndag med dømming i praksis og litt teori innimellom. Martin hadde tatt turen fra Lurøy og fikk både jobbet som kjøkkenassistent, utsetter og gått en del prøver med alle hundene sine. Han hadde med 5 stykker.

dommerpanelet

Jeg fikk og prøvd Ylva en runde og Finn fikk selvfølgelig vist fram Mike. Georg  fikk prøvd både Jojo og Du. NÅ får vi håpe at aspirantene får nok dommererfaring sammen med en utlært dommer slik at de består eksamen om et år eller så.

Finn og Mike

Alt i alt en vellykket helg tror jeg, flott vær på lørdag, mer regn på søndag, men godt humør på alle deltakere så det taklet alle fint.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.